Besøk kanskje den mest unike perlen i Lødingen, stedet som kan by på alt fra rom og leiligheter av høy standard til skue av indoniesisk treskjærerkunst du neppe har sett maken til.

- Et midtpunkt som starten på Lofoten og Vesterålen

Lødingen kan på mange måter sies å være starten på Lofoten idet man skal ta turen fra fastlandet og over til Lofoten. I kjøretid via Lofast til Svolvær vil du komme til å bruke ca. førti minutter med bil, mens avstanden til Å i Lofoten er 18 mil fra Lødingen.

Videre er Lødingen å betrakte som et midtpunkt av såvel Vesterålen og Lofoten, da Harstad/Narvik Lufthavn er å finne ca. 50 minutter med bil i fra Lødingen. Hvis du ønsker å gjøre en dagstur til Harstad, Narvik eller Sortland, vil også dette være mulig da disse byene befinner seg henholdsvis en time, to timer og 45 minutters kjøretid fra Lødingen.

- Sentral beliggenhet

Anlegget ligger 2.6km fra fergekaia i Lødingen sentrum. I tillegg er det ca. 50 meter fra det lokale supermarkedet (Coop Prix), Posten og badestrand. Dermed kan man enten handle dagens måltid, gå ned mot havet for å ta seg en forfriskende dukker på godværsdager eller spille badminton ved strandlinjen - alt innen få minutters gåtid.